Ilska

Först ska jag säga att jag inte är något underbarn, det har flera ganger hänt att jag lett och tittat henne i ögonen och skakat på huvudet; nej jag har inga pengar, fastän jag faktiskt sitter och fingrar pa en tia. Men den blicken han gav hennes rygg efter hon väldigt hövligt frågat om hon kunde få en krona så hon kanske kunde fa sova under tak inatt… Först, vem ar Han:

Medelålders man, lätt brunbränd sådär som man kan vara efter en nyligen avslutat vecka i Thailand. Kläderna avslöjar att han tjänar bra, utan tvekan över 40 000:-/månaden. Han rör sig världsvant med sina resvaskor (med hjul såklart) och pratar avslappnat med kvinnan bredvid sig om den grekiska krisen. Leendet avslojar ett par nyligen blekta vita tänder i perfekt rad.

Så tillbaka till mitt erkännande ovan; visst, ge henne inte pengar om du inte vill men titta fan inte nedlåtande på den kvinna som lever ett liv varken du eller jag troligen någonsin kommer komma nära. Hon ger dig ett leende och visar utan att skämmas upp den glipa där en framtand borde sitta, klandrar ingen utan tackar för det lilla hon får i hopp om att sova varmt inatt och visar med detta upp en människosyn som du kanske skulle må gott av att försöka ta till dig av.

Annonser

Om Jackuro

I skapandet har jag min lust ergo skapar jag, jag kommer fortsätta skapa så min lust fortsätter existera. Visa alla inlägg av Jackuro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: