världens bästa info

Blev idag paranoid när jag insåg att bara för att man är paranoid så betyder inte det att man inte är förföljd. Precis som Kadaffi, killen lider av paranoida drag, men så är juh hela världen ute efter honom också så han kan verkligen säga ”vad var det jag sa!”

Iaf, i min paranoida vanföreställning fick jag för mig att jag skulle registrera mitt SL-kort så att jag, även om jag tappar bort det, kan fly. Det gick sådär, det här sa dom vid första försöket:Blir av detta helt paff; jaha? vad gör jag då? Försöka igen?

Ja det verkade juh funka sådär, men om jag byter namn då?

Nähä … har jag haft en sån j*vla otur att nån regga mitt kort precis när jag skulle regga det?? Det skulle va bränsle till min pågående paranoia det! Men man kanske kan kolla upp om det är registrerar på mig?

nähä …. Återigen inträffade ett fel, och nu måste jag arbeta så vi får nog helt enkelt konkludera att det nog var bättre innan när jag misstänkte paranoida drag hos mig till att nu sett dom blomma ut i en dödsångest smått likt Josef K:s i mötet med etablissemanget.

Avslutningsvis kan jag berätta att självklart har jag mailat till SL kundservice och hänvisat hit för att dom ska förstå vilket jobbig situation dom försatt mig i och att allt finns till allmän beskådan; inget arbete bakom lyckta dörrar här inte.

Annonser

Om Jackuro

I skapandet har jag min lust ergo skapar jag, jag kommer fortsätta skapa så min lust fortsätter existera. Visa alla inlägg av Jackuro

2 responses to “världens bästa info

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: